Description
Intenson przy produkcji stosuje najnowocześniejsze rozwiązania, a produkty są certyfikowane.BIO cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak, zbliżony do słodkości brązowego cukru, z subtelnym karmelowym posmakiem.Cukier kokosowy składa się w ¾ z sacharozy a resztę stanowią glukoza i fruktoza.Indeks glikemiczny cukru kokosowego jest stosunkowo niski i wynosi 35, więc nie powoduje skoków poziomu cukru i stężenia insuliny we krwi.Ponadto charakteryzuje się wysoką zawartością żelaza.BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym pochodzącym z gospodarstw ekologicznych, w których nie używa się środków chemicznych.Skład:100% cukier kokosowy.
kompleks witaminy b lek, ekg spoczynkowe przygotowanie, vibin mini pominięcie tabletki, q10 do ssania, opryszczka wirus, lamitrin s, gardło choroby, leki na bóle kręgosłupa, marmurkowa skóra na nogach, witaminy żelki dla dzieci od 2 lat, dermena repair, jak zbić gorączkę u dorosłych leki
yyyyy