Polewa na tort czerwona 634

9,00

Description

Polewa na tort czerwona – Ulepszona recepturaZ pektynami jabłek, bez barwników.Na 0,25 litra wody lub soku owocowego, wystarcza na 1 tortSposób przygotowania:Zawartość torebki wymieszać z 2 łyżkami stołowymi cukru (30 g), alternatywnie z fruktozą lub słodzikiem, a potem dodać bezpośrednio do zimnej wody / soku owocowego (250 ml) i podgotować, cały czas mieszając. Polewę na tort zostawić na 1 minutę do ostygnięcia i zaczynając od środka rozprowadzać równomiernie na torcie.Skład: Skrobia ziemniaczana, Środek żelujący Agar Agar, Środek żelujący Pektyna z jabłek (16%), kwasek cytrynowy, czerwone buraczki w proszku.Wartość odżywcza na 100g: wartość energetyczna: 984 kJ/236 kcal, tłuszcze: 0,2 g, w tym kwasy nasycone: 0 g, węglowodany: 42,3 g, – w tym cukry: 2,0 g, białko: 0,6 g , sól: 0,5 g.Masa netto: 13 gZawartość 39 g ( 3 x 13 g)

żelazo suplementy, lek prokinetyczny, killys, lek przeciwbiegunkowy, preparaty na zatoki, l tyrosine, cytrynian magnezu lek, czy można przedawkować witaminę b12, lek na koncentrację i pamięć, prenasol, na2co3 zastosowanie

yyyyy